A A+ A++
4 zodii super posesive. Te suspecteaza de infidelitate din orice

4 zodii super posesive. Te suspecteaza de infidelitate din orice

Cine te iubeste se spune ca trebuie sa aiba si incredere neconditionata in tine. Doar ca, in realitate, lucrurile nu stau chiar asa. Unii oameni sunt foarte posesivi, sunt convinsi ca li se cuvine toata atentia din partea partenerului si devin adevarate fiare chiar si atunci cand doar banuiesc ca ar fi inselate.

E bine sa stii la ce sa te astepti de la o persoana careia ii oferi dragostea ta. De aceea, iti vom spune in continuare care sunt zodiile ultra posesive, alaturi de care risti sa ai necazuri de-a lungul relatiei:

Leu

Persoanelor nascute in zodia Leu le place sa fie in centrul atentiei chiar si atunci cand sunt intr-o relatie. Sunt convinse ca ele conteaza mai mult decat oricine altcineva si de aceea nu vor precupeti niciun efort sa iasa in evidenta. Leii sunt convinsi ca trebuie sa ocupe si primul, si al doilea, si al treilea loc in viata ta. Sunt extrem de posesivi si riscul este sa duca relatia rapid la final cu aceasta atitudine. Chiar daca realizeaza ca exagereaza, totusi, din cauza orgoliului va continua pe drumul pe care a apucat-o.

Pesti

Alt nativ care iubeste patimas, dar care vrea exclusivitate este cel din Pesti. Este foarte sensibil, foarte iubitor, isi copleseste partenerul/a cu atentie, dar pretinde ca si respectiva persoana sa aiba exact aceeasi atitudine. Desi spune ca ii ofera libertate, in realitate mai degraba ii ingradeste toate actiunile. Cine are alaturi o persoana nascuta in zodia Pesti trebuie sa fie foarte atenta si sa nu ii dea acesteia motive de ingrijorare, pentru ca isi va exercita spiritul posesiv si in acelasi timp va trai o dezamagire imensa.

Sagetator

Sagetatorul pune foarte mult suflet intr-o relatie. Se indragosteste profund si traieste mereu cu teama ca va fi parasit. Acesta este si motivul pentru care gelozia risca sa il innebuneasca uneori. Vrea ca partenerul sa ii aloce tot timpul sau liber, iar atunci cand acesta nu are suficient, Sagetatorul incepe crizele de paranoia, cu discutii si acuzatii nenumarate. Are nevoie in permanenta de dovezi de iubire si de afectiune pentru a putea trai in liniste si pace. E suficient o vorba sau o privire ca sa inceapa sa teasa scenarii cumplite de infidelitate.

Taur

Poate ca nu te-ai fi asteptat ca nativul din Taur sa fie gelos. Ai impresia ca este bine ancorat in realitate, ca e cu capul pe umeri. Asta insa nu il impiedica sa fie si posesiv peste masura. Cu greu isi poate controla pornirile in aceasta directie. Considera ca el trebuie sa aiba ultimul cuvant, ca vorba sa nu trebuie incalcata, ca masurile pe care le impune trebuie respectate. De aici si pana a ingradi libertatea partenerului de teama ca acesta sa nu il insele este doar un pas. Se simte mereu amenintat si atunci il cuprinde o gelozie morbida.

 

Monday, 14 March 2016, 10:08
Sursa: www.studentie.ro

Articol citit de 3004 ori