A A+ A++
4 zodii de incredere. Poti merge cu ele pana la capatul Pamantului!

4 zodii de incredere. Poti merge cu ele pana la capatul Pamantului!

Sunt oameni puternici, care atunci cand fac o promisiune si-o respecta fara sa precupeteasca pentru asta niciun efort. Nu barfersc si pot pastra secrete, constienti fiind de consecintele unor astfel de fapte. Vorbim de oamenii de incredere, care, din nefericire, sunt putini pe planeta.

4 sunt zodiile carora astrele le-au conferit aceasta calitate suprema:

Sagetator

In mormant va duce cu el un secret odata ce i l-ai incredintat. Este confidentul cel mai de incredere si chiar daca uneori pare ca reactioneaza impulsiv, stie cum sa se autocontroleze astfel incat sa nu „scape” vorbe necugetate. Este omul cu care odatace ai facut niste planuri va munci pe branci pana cand le veti vedea implinite.

Capricorn

Capricornul este un bun sfatuitor. Ii poti face confidente dintre cele mai intime si va stii cum sa te indrume astfel incat sa faci numai ceea ce este bine pentru tine. Avantajul este ca are capacitatea sa de a se transpune in situatiile celorlalti astfel incat poate sa dea cele mai bune sfaturi. Este responsabil si se tine intotdeauna de cuvant.

Pesti

Nativul din zodia Pesti este foarte deschis si foarte empatic. Nu va spune niciodata NU atunci cand vrei sa ii povestesti ceva, te va ajuta sa iti intelegi si sa iti rezolvi problemele. Este omul planurilor de viitor, care gandeste mereu in perspectiva si care munceste mult pentru a-si atinge scopurile. E sufletist si nu s-ar folosi niciodata de informatii confidentiale pentru a-i rani pe ceilalti.

Berbec

Ai putea crede ca impulsivului Berbec nu trebuie sa ii incredintezi vreodata vreun secret pentru ca il va spune in gura mare! Ei bine, din contra! Este capabil sa nu sufle o vorba daca i-ai aratat ca iti pui toata increderea in el. Este saritor, un familist convins, care vrea alaturi o persoana cu care sa poata construi lucruri marete.

Friday, 11 March 2016, 12:14
Sursa: www.studentie.ro

Articol citit de 3211 ori